ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΛΕΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Μάρλεν Παπούλια
Ηθοποιός, χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σύζυγος του σκηνοθέτη Ηλία Μαχαίρα. 
Φιλμογραφία
Γράμμος (1971) [Μαρία]
Ο Δοσίλογος (1970) [Μαρία]
Γοργοπόταμος (1968) [Μαρία Κορρέ]
Ο Προδότης (1967) [Μαρία]
Χαϊδάρι Ωρα 3:30 Αποδράσατε (1967)
Αδικία (1966) [Λιάνα]
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Σπαραγμός (1965) [Άννα]
Ρημαγμένο Σπίτι (1965) [Βάνα Βλαντή]
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964) [Εσμέ]
Τον Βρήκανε τον Παναή (1963)
Αναστασία (1962) [Αναστασία]
Η Χοντρή και ο Ζαχαρίας (1962)
Σαπφώ η Λεσβία (1961) [Σαπφώ]
Σουσουράδα (1960)
Το Ματωμένο Πέπλο (1960)
Μια Ξένη Πέρασε (1959) [Τζίνα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: