ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ http://90lepta.com/, ΤΟ http://retrodb.gr/, ΤΟ http://www.cine.gr/, ΤΟ http://www.sansimera.gr/ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΛΕΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Μάρλεν Παπούλια
Ηθοποιός, χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σύζυγος του σκηνοθέτη Ηλία Μαχαίρα. 
Φιλμογραφία
Γράμμος (1971) [Μαρία]
Ο Δοσίλογος (1970) [Μαρία]
Γοργοπόταμος (1968) [Μαρία Κορρέ]
Ο Προδότης (1967) [Μαρία]
Χαϊδάρι Ωρα 3:30 Αποδράσατε (1967)
Αδικία (1966) [Λιάνα]
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Σπαραγμός (1965) [Άννα]
Ρημαγμένο Σπίτι (1965) [Βάνα]
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964) [Εσμέ]
Τον Βρήκανε τον Παναή (1963)
Αναστασία (1962) [Αναστασία]
Η Χοντρή και ο Ζαχαρίας (1962)
Σαπφώ η Λεσβία (1961) [Σαπφώ]
Σουσουράδα (1960)
Το Ματωμένο Πέπλο (1960)
Μια Ξένη Πέρασε (1959) [Τζίνα]
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

1 σχόλιο:

Γιασεμί είπε...

Εκτος απο ηθοποιος υπηρξε και χορευτρια και δασκαλα χορου.
Συζυγος του σκηνοθετη Ηλια Μαχαιρα.