ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΛΕΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Μάρλεν Παπούλια
Ηθοποιός, χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σύζυγος του σκηνοθέτη Ηλία Μαχαίρα. 
Φιλμογραφία
Γράμμος (1971) [Μαρία]
Ο Δοσίλογος (1970) [Μαρία]
Γοργοπόταμος (1968) [Μαρία Κορρέ]
Ο Προδότης (1967) [Μαρία]
Χαϊδάρι Ωρα 3:30 Αποδράσατε (1967)
Αδικία (1966) [Λιάνα]
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Σπαραγμός (1965) [Άννα]
Ρημαγμένο Σπίτι (1965) [Βάνα Βλαντή]
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964) [Εσμέ]
Τον Βρήκανε τον Παναή (1963)
Αναστασία (1962) [Αναστασία]
Η Χοντρή και ο Ζαχαρίας (1962)
Σαπφώ η Λεσβία (1961) [Σαπφώ]
Σουσουράδα (1960)
Το Ματωμένο Πέπλο (1960)
Μια Ξένη Πέρασε (1959) [Τζίνα]
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

1 σχόλιο:

Γιασεμί είπε...

Εκτος απο ηθοποιος υπηρξε και χορευτρια και δασκαλα χορου.
Συζυγος του σκηνοθετη Ηλια Μαχαιρα.